Klart: Ligaskorna på hyllan

Han kom från Södertälje och sedan blev det inte mindre än elva säsonger i ligan med LF Basket/BC Luleå. Nu är det klart att Luleås lagkapten Tim Kearney, snart 35, avslutar sin elitkarriär och ställer ligaskorna på hyllan efter totalt 407 matcher i högsta serien, fördelat på 64 med Södertälje och 343 med Luleå. Det blev ett SM-guld med BC Luleå 2017.

– Det är ett tufft beslut som har vuxit fram under en tid. Det är dags efter elva säsonger i LF Basket och BC Luleå att lägga skorna på hyllan. Jag har haft otroligt bra år här, fantastiska
lagkamrater, klubben och publiken speciellt. Det har varit fantastiskt kul att spela i Luleå, representera staden i så många år och vara kapten. En otroligt stor ära. ”Luleå har betytt otroligt mycket för mig och jag har hittat mitt hem här. Jag och min familj bor här i Gammelstad och det är ett fantastiskt ställe att växa upp på för barnen, säger Tim Kearney i ett pressmeddelande.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.