Silly: Mästarna rustar

Luleå Basket har som plan att fortsätta att hamstra SM-guld. Regerande mästarna rustar inför 21/22 och senaste tillskottet är den amerikanska point guarden Brooke McCarty-Williams som spelat i WNBA och som år 2019 blev mästare i Finland med PeKa – där hon snittade 19 poäng + 6 assists och sköt 45% från trepoängsland.

WNBA-säsongen 2019 spelade 25-åringen på 163 cm i Dallas Wings där det blev 13 min/match med snittet 2,5 poäng, 1,9 assist, 1,3 returer, och 0,5 steals. Hon kommer till Luleå efter ett uppehåll från basketen.

– Det blir Brooke som kommer styra och skapa trygghet med boll kommande säsong. Hon passar perfekt in defensivt med snabba fötter och aggressivt spelsätt. Offensivt får vi en som kan skapa för sig själv och andra på en otroligt hög nivå men också få flera involverade in anfallet. En grym person som kommer kunna leda laget till framgång och utveckling, säger coach Robin Sandberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.