Tuff start i repris (?) + inställt x 3 (!)

A3 Basket Umeå kopierar förra försäsongens upplägg genom att förlägga teambuilding med tuffa träningsdagar i fjällen – för att avrunda det hela med en tidig träningsmatch borta mot Östersund.

I fjol kom A3 Umeå till match med benen fulla av mjölksyra efter träningen i fjällterräng och då passade dåvarande division 1-laget Östersund på att skapa viss uppståndelse genom att vinna med 72-68.

– Vi åker till Tänndalen vid lunchtid på torsdagen och spelar i Östersund på söndag, säger Umeå-coachen Janne Enjebo.

Östersunds damer är tillbaka i ligan och har förstärkt truppen inför 21/22. På söndag finns plats för 300 åskådare i sporthallen. Inte för att resultat i träningsmatcher spelar nån roll – men Bloggen tippar att Östersund väldigt gärna tar Umeås skalp i repris.

x x x x x

Vad gäller försäsong herrar kan noteras en inställd match. Fredagens träningsmöte Södertälje-Uppsala är avblåst på grund av sjukdom.

Uppdatering: Även torsdagskvällens träningsmatch herrar mellan Högsbo och Borås är inställd. Som skäl anges skador och sjukdom i Borås-laget.

Uppdatering: Även fredagens träningsmöte Norrköping-Wetterbygden är nu inställt – på grund av sjukdom hos Wetterbygden Stars.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.