Silly: Coachen förlänger

Alvik Basket i SBL Dam har klart med head coach inför 23/24 – klubben förlänger med Mady Mahdy.

”Det känns fantastiskt bra att vi nu har förlängt med Mady som Headcoach för Damlaget även kommande säsong. Mady är en oerhört viktig del i vårt framtida arbete mot visionen och våra målsättningar på damsidan och med Damlaget. Mady får nu också chansen att fortsätta sitt arbete han tydligt implementerade under förra säsongen med Damlaget vilket ger oss både trygghet och ökad kvalitet inför kommande säsong.”, säger klubbchefen Stefan Barenthein.

x x x x x

Uppsala Basket Dam har tillsatt en ny roll som damutvecklingsansvarig, tillika sportchef och koordinator för dambasketen inom ungdomsföreningen. Chioma Nnamaka tillträder tjänsten i augusti och kommer då att kombinera detta med sin fortsatta roll som en av tre coacher i damlaget.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.