Silly: Center-förvärv i norr

Tobias Sjöberg spelade som stort utropstecken i förra säsongens liganykomling Kalmar Saints – för att spela kvar i högsta serien har den 205 centimeter långe centern sökt sig vidare och nu är det klart med tvåårskontrakt längst i norr med BC Luleå.

– Jag har haft många tuffa beslut att ta den sista tiden. Men Luleå kändes roligast och mest spännande. I slutänden kände både jag och min sambo att det var till Luleå vi ville, säger Sjöberg i ett pressmeddelande.

– Jättekul att få in en bra stor spelare. Tobias visade verkligen förra året att han hör hemma i SBL. Han håller spelet enkelt och är effektiv som basketspelare. Vi har inte haft den här spelartypen i vårt lag de senaste åren så det ger oss en annan dimension offensivt, säger BC Luleås head coach Håkan Larsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.