Silly: Mästarna förstärker

Regerande mästarna Norrköping Dolphins förstärker med ingen mindre än Felix Terins. Efter SM-guld 2018, 2021 och 2022 då han hade en hjälteroll har landslagsguarden den senaste säsongen spelat i holländska Zwolle.

– Vi får en riktigt bra spelare som tagit stora kliv senaste åren. Felix har en väldigt bra spets med sitt skott och sin förmåga att skapa. Han jobbar hårt i försvar och kan försvara flera olika spelartyper. Han passar självklart fint in i vårt sätt att spela, dessutom har han ett mycket stort hjärta för Norrköping som stad och Dolphins som klubb, säger coach Mikko Riipinen.

Dolphins trupp just nu: Felix Terins, Marcus Tyus, Tim Schüberg, Adam Ramstedt, Nathan Dawit och Hugo Bergström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.