Ny import klar

Visby Ladies har behövt en längre tid på sig för att hitta ersättaren till Erykah Russell – men nu är det klart med ny import till Gotland. Ansluter gör den 28-åriga forwarden Briana Gray, 178 cm, som närmat kommer från sommarspel i Australien.

I Europa har amerikanskan spelat i en rad länder och ligor; Finland, Tyskland, Island, Portugal, Luxemburg, Rumänien och Ukraina.

– Briana Gray är det komplement som vi behöver till vår nuvarande unga trupp, erfaren och mångsidig. Hon kommer kunna bidra med sin aggressivitet i anfall och försvar för att hjälpa laget ta nästa steg. Sedan är hon mångsidig i att kunna spela på fler positioner vilket är en stor
fördel, säger Visbys coach Caroline Muzito-Bagenda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.