Lördag i en liga

Fyra lördagsmatcher i SBL Dam. Ingen skräll – men det var inte långt borta då Sjuhärad åkte till Östersund och spelade jämnt med hemmafavoriten. Avgörandet kom inte förrän i sista minuten då Östersund kunde spika 69-63.

Lagen hade varsin storskytt. Chanelle Molina var 5 av 6 från trepoängsland och för Sjuhärad satte Cajsa Uhrström 5 av 5 distansförsök. I övrigt inga chocksiffror att Östersunds Jessica Kelliher hade en fet dubbel-dubbel med 21 poäng + 19 returer.

Efter att Kahlaijah Dean debuterat i Norrköping med 32 poäng i förra omgången tänkte säkert många att det skulle bli ny show när Dolphins gästade Visby. Men icke – den här dagen var Dean 0 av 9 från golvet och stannade på två straffpoäng. Bortalaget vann med 74-60.

Högsbo körde över gästande Eos med 103-70 och det mycket tack vare systrarna Ida och Elin Fredrikson som tillsammans sänkte 9 av 15 treor och kombinerade totalt 39 poäng.

AIK stretade på hemma mot Uppsala, men fick ge sig med 61-84.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.