Tufft för sista slutspelslaget

Köping Stars vann bottenkampen mot Umeå BSKT och tog den sista slutspelsplatsen. Men det är tufft läge för Köping inför SM-kvartsfinalen mot Norrköping Dolphins.

Efter att Jayden Martinez lämnat för spel i Puerto Rico så är det färdigspelat för Ben Okhotin som flyger hem till USA. Anledningen är en knäskada (menisk) som gör att hans säsong är över. Köping har dessutom Kevin Peterson på skadelistan, även i hans fall problem med ett knä.

x x x x x

Mer positivt låter det från BC Luleå som har gott hopp om att ha fullt lag i slutspelet. Gustav Hansson (tå) och Tobias Sjöberg (vad) är på väg tillbaka. MVP-guarden har kunnat träna för fullt igen, medan den store centern Sjöberg inlett lite försiktigare utan kontakt. Enligt coachen Håkan Larsson är planen att båda ska kunna spela när kvartsfinalen mot Nässjö inleds på onsdag.

x x x x x

Södertälje BBK ställde över pointguarden Jorge Meijas i sista grundserieomgången. Spanjorens knäproblem, som gjort att han även tidigare missat matcher, är inte över så det finns frågetecken inför kvartsfinalen mot Borås.

x x x x x

Jämtland avslutade grundseriens senare omgångar utan knäskadade Adam Johansson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.