Silly: Coachens klartecken

Huvudspåret ledde till bekräftat nytt kontrakt – Sergio Vicente Beleña blir kvar som head coach i Nässjö Basket. Även assisterande coachen Oliver Malekzadegan fortsätter i klubben.

Toppguarden Challe Barton är den spelare som har kontrakt med Nässjö även för 24/25. Sannolikt blir det nya namn på importplatserna. Enligt de tidiga rapporterna om lagbygget ser Nässjö positivt på möjligheten att behålla William Gutenius.

– Det är vårt absoluta mål – och det är hans mål också. Vi är mitt uppe i den oerhört tunga delen i vår verksamhet där vi jobbar med sponsorer och att säkerställa budgeten. Vi har haft en inledande dialog med våra spelare och i dagsläget finns det inget som talar för att William kommer att lämna, säger han. säger ordföranden Arne Sandin till Smålands Dagblad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.