Klart: Värvar mästarguarden

Köping Stars hämtade coachen Gabo Loaiza från Umeå och har nu klart med en hyperintressant ung svensk femma. Senaste beskedet är en bekräftelse på uppgifterna att Köping värvar mästarguarden Hugo Bergström från Norrköping Dolphins där han senaste säsongen snittade 5 poäng på 17 min/match.

– Klart att jag ville spela mer, det vill ju alla. Men det är svårt att ta spelminuter i ett mästarlag. Det var dags att utforska alternativen, hitta något nytt, få en större roll och utvecklas, säger 23-åringen som hunnit med att ta fyra SM-guld med moderklubben.

– Han har potentialen att bli en av ligans bästa guards! Hugo tog i Dolphins bra beslut, kan kontrollera tempot och är aggressiv, säger Gabo Loaiza.

Silly season har tidigt gett Stars en femma med: Hugo Bergström, Erik Persson, Elias Weibert, Jacob Hadi och Nisse Botold!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.