Snygga gardiner och trevligt sällskap

Idag har det varit en lång dag i Blåbandslokalen. Jag tror att Berit Berggren (ordföranden i Umeå Blåbandsförening) var där redan vid 10-slaget i förmiddags. Maken och jag damp in strax före kl 11 och det var nästan mörkt när vi gick hem. Men bara nästan.

Under dagen har det kommit några som ville köpa nya gardiner och OJ vad många snygga billiga gardiner vi har till försäljning. Förhoppningsvis hittar fler Umebor hit under veckan (Blåbandslokalen, Skolgatan 40, Umeå). Riktigt fina fynd finns att göra!

Vi säljer inte bara gardiner för ett gott ändamål utan vi har trevligt också. Kaffe, bullar och småprat. Några nya besökare har kikat in och några som varit med sedan urminnes tider. Oavsett vilket är det roligt att lära känna nya människor. Bakom varje ansikte finns hemligheter och att dela livet gör att allt går lite lättare och blir lite roligare. När vi river fasader och kommer närmare varandra får vi helt enkelt lite mer livskvalitet. Eller vad tycker du?

Nu är det rast vila på soffan som gäller. Kl. 11 börjar gardinförsäljningen om igen. Välkommen du som är sugen på lite nytt i fönstren eller som bara vill umgås en stund 🙂

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.