Umeå borde skämmas!

Nja kanske inte hela Umeå men tyvärr en allt större del.

Min kära hälft kanske inte ser ut att vara den snällaste men där har ni fel!

Under de få dagar han varit på besök här i stan så har han mötts av kattägare som står och tittar när katten klättrar på bilen och som anser att han är hemsk som ber vederbörande att ta bort katten från bilen. Husägare i området där jag bor som spyr ut otrevligheter om att plocka upp hundskit, vilket min kära hälft redan var på väg att göra. Han plockar alltid upp efter vår lilla chiauaua (ja det är en chiauaua och inte en rottweiler) om det inte är så långt inne i en snårig buske/häck att det inte går att få tag i.

Jag vet inte hur många medelålders – äldre personer (men många var det) varje gång vi var i matbutiken som ställde sig och vrålglodde (att titta lite diskret var det inte tal om). Min kära hälft må ha några små tatueringar i ansiktet men det rättfärdigar inte dåligt uppförande från personer som ska anses vuxna.

Under tiden han var här i Umeå har han inte bara hjälpt mig med en hel del, utan även skottat utanför grannen som är ensamstående. Han månar alltid om nära och kära, ställer upp för folk (trots att han inte är pk i varken språkbruk och humor).

Det där var bara en del av det han fick möta här i Umeå och det är ingen bra reklam för staden.

Jag borde inte skriva ett inlägg när jag är känslomässigt berörd men nu är det gjort i alla fall.

En kommentar

  1. thedoctor

    Människor ska bedömas efter hur de beter sig och inte hur de ser ut. Stå på dig! Jag är på er sida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.