Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Högern försöker med tjuvknep..

Nu har man inga argument längre så nu försöker högersympatisörerna sig på personangrepp istället. Det lär ni inte vinna några val på. Men det är klart..har man ingen egen politik så…

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Mr Cool

    Conny, jag har tidigare bett dig kommentera situationen i Venezuela vilket är ett land som du menat Sverige skall ta rygg på eftersom landet sköt föredömligt och det politiska systemet är perfekt. Det har ju hänt lite där på senaste tid….men jag möts bara av TYSTNAD.

    Nå Conny……………….

  2. Johan Karlsson

    Det var ju bara en tidsfråga innan Mr Cool hittade din blogg. Jag skulle också gärna höra vad vi bör ta efter från Venezuela. Är det konfiskationen av människors livsverk, till exempel kakaoplantagen som det rapporterades om i P1? Är det den negativa tillväxten som i realiteten betytt ätt befolkningen blivit fattigare? Är det det politiska förtrycket och inskränkningarna av yttrandefriheten? Berätta gärna!

  3. Toini Estreen

    Jag undrar bara hur man på fullt allvar, när man intresserar sig och engagerar sig för politik, kan tro att alliansen verkligen vill människor illa för egen vinning?
    klart att man kan diskutera vilket sätt man tror är bäst för alla, men ingen i regeringen vill människor illa, det är bara att acceptera.
    sen kan jag bara påpeka att socialismen verkar uppenbarligen (såsom vi liberaler också) ha fattat att människor är lika värda. men problemet med er politik är nog främst att ni inte insett att alla är olika.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.