Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Arbetsmiljöverkets anslag sänkta sedan 2006..

när den borgerliga regeringen tillträdde. Sänkningen har medfört att arbetsplatsinspektioner minskat med tjugofem procent. Nu utförs i första hand inspektioner där en situation är akut. På lång sikt befarar verket att arbetsmiljöproblemen kommer att öka.

Inte särskilt förvånande att en högerregering ser till att arbetarnas skydd minskar. Det ligger inte i deras intresse att arbetarna ska ha det bra. Arbetsgivarna däremot, dem vurmar man starkt för. Kommentarer från högeranhängarna?

Etiketter: , , , , , , ,

En kommentar

  1. Mr Cool

    Ännu ett revolutionsromantiskt inlägg från Conny som nu hävdar att arbetsgivaren gör sig lik om någon skadas på arbetsplatsen. Conny förstår inte att en anställd är en investering som man väl vill vårda och att ta in ersättare kostar pengar. Den ”vi och dom” situation som Conny beskriver har då jag i alla fall aldrig upplevt trots ett långt arbetsliv. MEN dessa viktigpettrar som springer omkring och kollar så mattkanter är snubbelfria är rent nonsens som med viktiga miner skriver rapporter. Undrar hur det fungerar i Venezuela men du vet kanske besked Conny.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.