Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Betala för att jobba på McDonalds

http://www.expressen.se/nyheter/priset-for-ett-jobb-pa-mcdonalds-100-000-kr/ 

Nu förväntas människor betala för att slava på ett skitföretag som McDonalds. Ja, jag raljerar, men det är inte förvånande att denna brottslighet utspelat sig inom just detta företag. 

Hotell-, restaurang- och städbranschen har för övrigt blivit ett riktigt träsk av oseriösa arbetsgivare, nej förresten, arbetsKÖPARE som inte drar sig för något när det gäller att utnyttja människor till slavlöner för maximal vinst. Vad gör regeringen?

Inget! Man har inget intresse av att ingripa eftersom vi har arbetsköparnas regering vid rodret, inte arbetarnas. Men det är väl som vanligt med denna regim: marknaden förväntas bedriva självsanering (vilket den så klart aldrig gör..något alla utom högeranhängare tillika politiker vet).

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

En kommentar

  1. Johan Tennbäck, McDonald's Sverige

    Det har eventuellt förekommit brottslig verksamhet kopplat till två personer verksamma vid en av våra restauranger i Stockholmsområdet. Vi ser mycket allvarligt på den uppkomna situationen och gjorde den 5 november en polisanmälan. I samband med polisanmälan arbetsbefriades de två brottsmisstänkta personerna. Med respekt för de personer som är involverade och med hänsyn till polisutredningen och juridiska processer, kan vi i nuläget inte säga mer. Vi gör vårt yttersta för att samarbeta med polisen i den fortsatta utredningen. Medias rapportering om att polisen ännu inte börjat behandla detta ärende, är felaktig.

    Vänliga hälsningar
    Johan Tennbäck, McDonald’s Sverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.