RG:s Berlin

Nu rör vi på oss. Efter två dar i Berlin väntar nu 60 mil i bil till Köln. Där ska vi vara till klockan 17, så det är väl bara att packa o dra.

Ska bara berätta om RG:s två dagar i Berlin. I förrgår satt han minst 6 timmar på badhus. Igår var han på ett fyratimmars mission för att hitta Berlins enda Kentucky Fried Chicken. Vilket han också gjorde, och fick sin efterlängtade bucket.

Sedan skulle han hitta till Beakers, gårdagens spelställe. Problemet var bara att han frågade efter vägen till bikers istället. Vilket resulterade i att vi fick komma och hämta honom med bussen, någon mil från målet.

Annars har vi inte gjort speciellt mkt under de här två dagarna. Stefan är förkyld och jag har också varit krasslig och spelat alldeles för mycket av halvkassa Phoenix Wright: Ace Attorney på Nintendo DS.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.