Nostalgiafton på Äpplet!

Hej!
Ja i fredags så var vi hela gänget ute på Äpplet för att själva ha lite skoj med god mat o dans.Efter en väldigt god buffé så var det dags för legendariska orkestern Flamingokvintetten att spela för oss och oj vilka låtar vi fick oss till livs! =)
Allt från ’Sjätte september’, som vi för övrigt själva har spelat in på vår nya skiva, till ’Tinterella di luna’ så förstår ni att det värmde i dansbandshjärtat.
Att två av grabbarna har spelat i Flamingo i 45 år (?) känns nästan overkligt men tiden går fort när man har roligt!

Rätt så mycket folk och jag tror att det blir en trevlig höst för alla dansare på Äpplet i höst som gillar mogen dansmusik som är höstens tema, jätteskoj!
Vi ska själva dit o spela den 5/12 så då får jag hoppas att det kommer mycket folk så ska ni få höra Mattes ljuva stämma i vår version av ’Sjätte september’, eller varför inte gå in på vår hemsida www.janders.se o beställa ett ex av skivan.

Nu har vårat bildarkiv på hemsidan att börjat fungera och vi kommer då att lägga upp bilder från våra äventyr på dom norrländska vägarna.Just nu ligger några bilder ute från då vi var i Emet, Finland i midsommar och när vi var i Norge på sjuttonde maj. I mysiga Rognan var det.

Tyvärr så åkte vi ur listan på Sverigetoppen men vi har istället åkt upp direkt på femte plats på en annan lista, nämligen den på Kjelles Dansotek! =)
Det är skoj att direkt som utmanare att göra det.

Här är länkadressen: www.kjellesdansotek.se
Sedan går ni till ’aktuell lista’ och tokröstar på oss!!

Jag vill även utnyttja den här bloggen till att tacka alla som var på Postens nostalgifest i lördags på Vildmannen för en mycket trevlig kväll! Tack alla ni som var där! =))

Ha d gott så länge så hörs vi snart!!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.