Händelserik afton..

Hej på er!
Ja i lördags så styrde vi färden upp till Arvidsjaur för att spela på trevliga Hotell Laponia.
Resan gick bra, ett kort stopp i Skellefteå så vi var uppe runt halv fem tiden och då var det full fart med riggning o soundcheck innan dom 300 ätande gästerna skulle komma från showen med Euskufurat.

Sedan var det dags för oss att börja spela strax efter kl 21 men vi hade lite otur med kablar o teknik så vi fick skjuta på starten några minuter men efter det så var det full fart på golvet!
För ni som varit på Laponia så vet ni ju att dansgolvet inte är så stort..det blev fort knökfullt o mysigt på golvet.
Tyvärr så i sista pausen så kom en servitris in och sa att Mattes syntar hade åkt i golvet och det var ju så.. Ett par som hade ramlat in på scen när det var lite disco o röj under vår rast.
Tråkigt, tråkigt..men det kommer att lösa sig på bästa sätt ändå.

Efter lite snack på Christers rum så kröp vi till sängs runt halv fyra tiden så det var skönt med god hotellfrukost i drömmarna…
Frukosten var god och vi började plocka ihop o packa, hemfärden gick kanon med helgens hyrbil Mercedes 200CDI.

Nu en nyhet.. Vi har en ny medlem! Nämligen Kenth Rönnqvist som ska spela bas, även lite gitarr på vissa låtar. Vi säger välkommen till oss i Janders, Kenth!!

Så i veckan ska vi repa för att på torsdag åka båt till Vasa och gig på Waskia på fredagkväll. Det ser vi verkligen fram emot!!
Sedan på lördagmorgon styr vi kosan hemåt, 85 mil för att spela på Ersboda i stället för Martinez som ska vara på tv o Dansbandskampen. Lycka till säger vi till dom!
Alltid trevligt att spela på hemmaplan fast det är ju även lite smått nervöst, det ska erkännas för det är mycket folk man känner.Men det brukar ge sig när man väl kört igång!
Hursomhelst..roligt blir det! =))

Ha det så gott så länge och hoppas vi ses på Ersboda nästa lördag!!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.