Dags för ett nytt spelår!

Hej på er och god fortsättning på det nya året!
Ja nu är 2008 tillända..och vi avslutade det på bästa tänkbara sätt med att spela på Södra Berget i Sundsvall på nyårsaftonen! Ca 400 pers som åt gott och kl 22.00 då knackade vi igång en mycket trevlig spelning.. Vi hade fullt golv hela kvällen lång och som vi sagt förut..då är det kanonskoj! =)
Vi tog paus några minuter före tolvslaget och fick nöjet att skåla in nya året med publiken som sedan fick VIP-platsen för att se alla fyrverkerier som sköts upp i Sundsvall med omnejd.För ni som inte varit på Södra Berget så ligger det högst upp på toppen av Sundsvall med underbar utsikt över staden.

Lite umefolk träffade vi även på och jag kan inte undanhålla en kommentar som en viss mackägare här i Umeå sa: ’ Ni spela så bra så det går inte att dansa i otakt’
Det tycker vi var ett bra betyg =)!

Nu inleder vi det nya året med att åka till Äpplet i morgon för att spela på Hela huset gungar som brukar vara hur kul som helst! Nu blir det för många av oss i bandet första gången vi spelar just den här kvällen men som gäst har man ju varit där och då är det kul iallafall.. =) Uppe på Idun så är det Arvingarna och Drifters som står för musiken och hoppas man får chansen att träffa på dom under kvällen eller under eftermiddagen när vi är där och riggar. På själva trettondagsafton så åker vi på trio för att spela på Hotell Vännäs, det gjorde vi även ifjol och det var roligt, smockat med folk och tydligen så är det slutsålt i år med.

Ha det gott så länge så ses vi på Äpplet på lördag! =))

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.