Oj vilken trevlig kväll på Hotell Vännäs!

Hej igen!
Ja igår så var det en lämplig bilresa till Vännäs som först brukar innebära fika hos Mattias, väldig god kladdkaka fick vi och kanske någon bit för mycket som man fick känna av när vi skulle börja lasta in på Hotell Vännäs..man lär sig aldrig =)
Eftersom vi nu har riggat o soundcheckat en hel del på sistone så var det inga större problem att göra det den här gången heller.
Utan vi satte oss senare till bords efter lite uppfräschning o klädbyte och fick en fantastisk tre rätters middag, otroligt god mat på det hotellet! Rekommenderas varmt för ni som inte varit där än och ätit!!

Knökfullt var det redan innan vi börjat spela och mer fullt blev det under kvällens gång och vi hade en supertrevlig trettondagsafton med publiken som verkade stortrivas, trångt o varmt och väldigt bra humör på alla! Och som det verkar gör vi om det nästa år igen! =))

Nu tar vi lite semester i Janders efter en väldig intensiv period men oj så skoj det varit med alla resor o spelningar! Många skratt blir det.. =))
Som det ser ut så åker vi till Kalix och spelar den 31 januari, inte riktigt bestämt men man får hoppas på det för det suger så fort i speltarmen ska ni veta!
Nu tänker jag själv åka ut o dansa för när man sitter o spelar blir man så snuskigt danssugen så det gör ont! Det är ju så skoj!! =)
Tänker prova Jonas Näslund & Jive på Ersboda FH den 17/1, kul att höra hur dom låter.. Jannez på Äpplet den 30/1, ett av mina favoritband är några guldkorn!

Ha det gott så ses vi på dansgolvet på nå’t vis!

Mvh Peder, Janders ( Matte, Christer o Kenth hälsar med.. )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.