Snart Skellefteå!

Hallå där ute!
Varit lugnt ett tag nu med bloggandet men tänkte få avge en delrapport om vad vi sysslar nu när det har varit spelledigt ett tag. Vi har repat en hel del, nya låtar dels men framför allt en ca 40 minuters repertoar som vi ska spela nere i Vemdalen i slutet av april. Sedan har jag det stora nöjet som trummis se Matte, Christer o Kenth dansa! =) Lite danssteg som vi ska nöta in till vissa låtar.
Ska bli riktigt skoj att få visa upp oss för nya arrangörer och även för danspubliken därnere, brukar vara mycket folk. Om jag inte har helt fel så tror jag dom satte nytt publikrekord ifjol!
Är ju dans torsdag, fredag och lördag så är det själva forumet..spännande =). Vet inte i dagsläget vilka mer band som ska vara där.

Men innan dess så har vi nu Skellefteå på lördag! Scandic Hotell är platsen vi ska spela på. Känns bara gott att få komma ut o spela igen efter några helgers vila! =)

Hur går det med stylingen? Jodå rullar på med kläder som ska handlas in, nya glasögon har en del av oss hämtat ut. Tack till Optique för proffsig hjälp där!
Om allt går väl så kan vi kanske visa upp det här på Äpplet den 17/4..!?

Ha det gott så länge så får ni rapport på söndag om Skellefteågiget!!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.