Semester slut!

Hej på er igen!

Så var det dags efter några helgers vila att packa trunken med scenkläder för att ge sig av till Fromheden igår. Denna trevliga danspaviljong i trakterna av Norsjö har börjat bli en tradition just i augusti för oss och det med glädje!
Avresa från Täfteå kl 15 på trio, Kenth fick vila lite extra han.
Ingen större dramatik utan ett kortare matstopp i Skellefteå och vi anlände till Fromheden strax före kl 18 och full fart med riggning eftersom dansen redan börjar kl 20.
Vi hade bra flyt, okej vi glömde backdroppen i Innertavle men annars så. Den var inte i packningen pga torkning och lite lagning(tack, Carola!).
Var en mycket trevlig kväll med närmare 200 pers som verkade trivas o må lika gott som vi gjorde på scen. Sedan ett nöje att spela för så mycket dansant folk!

Sedan ett jätteplus till arrangören Mikael Johansson för suverän service med dricka, kaffe o gofika, mackor osv. Vi tackar så mycket för det! I våran bransch betyder det så mycket att just såna här grejer fungerar =))..
En annan sak som är så kanon med Fromheden är att man kör släpet ända mot scenen, lägger dit rampen så in/urlastning är rena rama barnleken! Så skönt, så skönt… =). Så nedpackning o hemresa gick strålande!

Matte har en gammal god kamrat i Micke Dicksson som spelar i orkestern Sandins som var i Täfteå igår och efter lite sms-kontakt så tajmade vi ett möte i natten i Täfteåböle vilket var trevligt! Bilder på det mötet kan ni se på www.sandins.info under fliken bilder.

Nu i skrivande stund så är det packning av kläder och annat man behöver för en veckas vistelse på otroligt trevliga båten Birka Paradise!! Vi åker till Sundsvall i kväll för övernattning så vi är pigg o utvilad när vi mönstrar på i morgon. Eftersom vi redan spelar på måndagkväll så delar vi upp resan på två dagar. Det har vi nog igen tror vi.
Vi är ensamt dansband hela veckan så det blir naturligtvis en hel del jobbande men även lite avkoppling o vila på dagarna eftersom då är det spelfritt i motsats till julkryssningen vi var på i fjol. Kika mera på fartyget på www.birka.se
Ska hålla er underrättad i veckan om våra äventyr på denna blogg så häng med Janders till sjöss!! =)

Ha det gott så länge! SKEPP O`HOJ

Mvh Peder, Janders
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.