Oj så härliga dagar!

Hej där ute!

Så sitter man vid Stadsgården i Stockholm och ser denna fantastiska händelse igen med folk som kliver av o kliver på denna mäktiga båt Birka Paradise!
Efter övernattning i Sundsvall på söndag så styrde vi färden mot huvudstaden på måndagmorgon efter diverse inköp på Musikbörsen i S-svall. Allt från fjäder till trumpedalen till en synth som Matte föll pladask för.. =)
Vi anlände runt halv fem perfekt för att börja lasta på båten och dra upp till våning fem där dansrestaurangen ligger, litet äventyr i sig eftersom alla kryssningsgäster oxå får kliva på samma tid och baren blir fort besökt. Men nu har vi lärt oss efter julkryssningen så vi var förberedd den här gången.
Lite stressigt eftersom nöjespresentaionen var redan 18.30 uppe på sundeck men några minuters marginal så vi hann…lugnt var det…ehh..jadå.. =)
Måndagkväll och likaså gårkvällen var väldigt kul med fullsatt båt och det verkar vara fullsatt ikväll oxå när jag börjar få ordentligt med sällskap bredvid mig..
En väldigt trevlig och lite ovanlig grej är att man kommer så nära danspubliken, scenen är som en halvmåne så det är folk lite här o var runtomkring en med väldigt trevligt. Även vid paus så kommer mycket folk fram och pratar om ditt o datt men det vanligaste frågan är " Vart kommer ni från? ". Är inte så många norrlandsgäng som spelar på denna båt så vi känner oss stolta att vi fick komma tillbaka och sedan gör det inget att vi får väldigt positiv respons ;-).

Dagarna lapar vi sol på just nämnda sundeck, så härligt det är när dagarna är spelfri!
I går tisdag när vi börja glida in mot slussen i dränkande solsken så fick livebandet en önskan om att sjunga " Stockholm i mitt hjärta " och att då i samma veva passera Skansen där det såg ut att vara smockat med folk redan strax före halv fyra..ja det ordet jag finner är magiskt!!

Sedan har vi den berömda mässen som jag skrev en hel del om vid julkryssningen men jag måste ta det en gång till! Öppet 23 timmar om dygnet med kanonmat, kanonfika (kanelbullarna..hmm), kaffe dryck, frukt, godis ja allt möjligt.
OCH…finns kokta ägg dygnet runt! =))
Enda man saknar är roomservice..

Nää..ska börja avrunda lite, ska upp på scenen där Matte o Chrilla är redan. Lite smågrejer som ska fixas!

Ha det gott där ute så hörs vi!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.