En lång dag i Lycksele..

Hej där ute!

Då hade man en härlig signal som väckte upp en kl 6 i lördagsmorse för att hinna med lite fika o sånt för att vara klar när Christer skulle hämta upp runt sju. Efter att plockat upp Matte i Vännäs så hägrade Hotell Lappland för dagens två jobb. Vi kom upp bra tid så när vi riggat en stund så satte vi oss ner för lite frukost, satt som en smäck!. Så klockan 12 när dagens första jobb skulle starta var vi full av energi och lite så där småpjollrig för när det är länsdans på g för omsorgen..ja då är det kul! =)
Inget undantag den här gången heller! Närmare 300 pers som hade väldigt skoj och dansade o sjöng. Tror att vi var minst 10 pers på scenen hela tiden men det går så bra, så bra.. Bara kul att kunna se deras enorma glädje att få stå på scen och sjunga med oss. Guenerina, Jag ringer på fredag, Inget stoppar oss, Leende guldbruna ögon osv var några av låtarna som våra gästartister sjöng.
Men kl 16 så var det slut och då började några sköna timmat för oss med lite jacuzzi, lyssnade på Carolas soundcheck. Vilken röst den tjejen har förresten.. ojojoj.
Lite Schlagerfestival hann vi se och synpunkter på den kan vi lämna därhän.. =)

Så strax före halv elva drog vi igång men det var kanske inte någon jätterusning på dansgolvet under kvällen men så kan det vara ibland.
Runt halv fyra på söndagmorgon styrde vi hemåt och tack gode gud för fyrhjulsdrift.. Riktigt skitväder hem men strax före kl 7 så kunde man knoppa in efter ett lämpligt spelpass.. =)

Nu närmast om två helger styr vi färden söderut mot Kapellskär för att spela på trevliga Viking Line Rosella som går till Mariehamn på Åland. Trevlig personal, bra speltider, trevliga dansgäster gör att vi ser fram mot det jobbet.

Tills dess.. Ha det gott!

Mvh Peder
 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.