Lyckad galapremiär i Åsele!

Hej!

Ja då var det som sagt Åsele som gällde i går och deras nya gala för näringslivet där uppe!
Efter sedvanliga rutiner med hyrbilar och hämtning av släp och stopp i Vännäs för att plocka upp Matte så var vi i Åsele prick kl 16. Ett kallt Åsele möttes vi dock av..
Grabbarna från Umeå Scenteknik var redan på plats och hade riggat färdigt för Carolina Miskowsky med make.
Våran plats som vi fått oss tilldelad var..eh..litet om man säger så. Vi var på trio som tur var men det är lite tråkigt för oss då vi inte kan sätta upp allt vi har med tross och ljus osv. Blir som snyggare scenbild med allt tycker vi iallafall..
Även rent säkerhetsmässigt är det inte bra heller när dansarna kan dansa rakt in i oss så det var lite tråkigt men men..
Soundcheck osv gick hyfsat för pga våran "scen" så fick faktiskt Matte stå framför ena högtalarstapeln och det är inte direkt idealiskt om man säger så.

Sedan var det dags för mat och prisutdelningar och även underhållning från scenen då med just nämnda Carolina och gubben hennes.
Strax efter kl 22.30 var det så dags för oss att dra igång och väldigt fort så drog dansen igång på golvet och full fart var det hela kvällen!
Efter ett extranummer så var vi klar för att göra det jobbet som måste göras..packa ihop och in i släpet! Runt 02.30 så kunde vi åka hemåt med sällskap av alla dessa renar som finns efter väg 92 så det gällde att hålla uppsikt i natten.

Idag så har vi gjort ett besök på Nordisk Musikkonsult på Östteg och inhandlat nytt frontljus med ny ljusstyrning! Nu har vi LED-lampor runt hela scenen! Miljövänligt, snyggt, enkelt..
Så det blir veckans jobb att montera ihop sakerna och försöka få det att lysa innan vi äntrar scenen på Äpplet fredagkväll. Väl mött där!

Tills vi ses så ha det gott!

Mvh Peder
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.