Repris i Svappavaara

Hej!

Efter att gjort ett jobb i fredags så var det bara att ställa klockan på tidig revelj för att bli hämtad av Christer. Jag o Matte hoppade på och sedan var det Daniel som fick hämtning och vi rullade ut från Umeå norrut strax efter kl 08.00. Gick riktigt bra och efter sedvanlig lunch (har börjat bli det) på Nillas i Svartbyn strax före Överkalix så var vi uppe i Svappavaara strax efter kl 15. Vi blev lite sinkad för det var någon som hade haft roligt och ändrat skyltarna till Sporthallen/skolan så ett tag trodde jag faktiskt vi var ute på en skoterled.. Men det är inte så stort samhälle så vi var ganska fort på rätt spår igen.
Uppackning osv gick bra så vi var klar i god tid innan vi skulle gå till skolan för att få käka lite med ett gäng där uppe. Satt som fint det!

Kl 21.00 så knackade vi igång och det var riktigt bra fart hela kvällen lång med otroligt många duktiga buggare o foxdansare på golvet framför oss! Kul att se.
 

Övernattning och frukost fick vi av det generösa och trevliga arrangörsparet Matti o Marita Baas. Vi tackar tusen gånger för det och hoppas vi kan återgälda denna tjänst på något vis.
Hemresan på söndagen var lite mer spännande med dåligt plogade vägar och mycket snörök men det är ju bara att ta det lugnt o försiktigt så ordnar det sig.

Nu på fredag så styr vi resan söderut till Sundsvall. Premiär på Casinot! Kul att vi fått chansen att spela där och vi kommer att göra vårt bästa! Naturligtvis.. =)
Hoppas vi träffar på lite bekanta från Sundsvallstrakten.

Nedan några bilder från lördagen som Daniel tagit med sin mobil.

Tills vi hörs.. Ha det gott!

Mvh Peder

 


Började bli oväder när vi skulle börja lasta av i sporthallen i Svappavaara


Såhär såg det ut när vi började bli klar med riggning och soundcheck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.