Vilken månad vi har haft!

Hallå där!

Då kan vi sammanfatta en intensiv och rolig månad igen.. Några helt nya ställen för oss, t.ex Hedesundas vackra danspaviljong och på tal om det: Vännäsby helt nybyggda danspaviljong i går där vi hade en mycket trevlig dansafton med närmare 300 personer. Kul! Tack till arrangörer och dansare, ända från Österbotten hade vi fans, kul att ses igen! Vi skickar även ett stort grattis till gänget som förverkligat en dröm att få en ny paviljong! =)
Birka Paradise som alltid har en speciell plats i vårt hjärta där vi hade tre magiska kvällar, förra lördagen i Käcktjärn med 270 personer som hade liksom vi skitskoj helt enkelt! =)
Plus alla andra kvällar som vi haft med vår trogna publik. TACK!

Nu tar vi semester ända fram till sista helgen i september då vi ska upp till Römppävikko. Fredag 28/9 i Kivijärvi, dagen efter i Pajala sporthall på avslutning där vi ska spela nonstop med Agneta & Peter. På vägen hem stannar vi till i Piteå på söndagen för lite motionsdans på folkets hus. Det låter väl som en trevlig sväng!! =)

Innan dess ska vi hinna ta nya kort på oss.. Affischer och orkesterkort ska fixas plus lite mer grejer som har anknytning till vår utlandsspelning (lät bra..) på Gran Canaria i januari-februari nästa år. Förresten träffade vi ett par i går i Vännäsby som ska åka ner till Playa del Sol för att vi ska spela där! =) Hur skoj som helst!

Tills vi hörs igen.. Ha det gott hälsar vi i Janders!!

// Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.