Playa del Sol!

Hola!

Ja, mina vänner, hur ska man sammanfatta denna tripp..? Kom att tänka på jag kan använda mig av bokstaven S:

Sång, spela, show, sol, semester, skoj, sjukdomar, svimma, sjuksköterskor, scen..och sist men inte minst SKRATT!

Men vi tar det väl från början..
Vi for två dar tidigare för att det skulle bli smidigare för oss så vi hade två trevliga frikvällar innan det var vår tur på torsdag 24/1. Lill-Babs hade även show denna kväll med otroligt massa folk på plats. Lite kungligheter också på plats i egenskap av prinsessan Birgitta. Man kan säga mycket om Lill-Babs men rackarn vilken entertainer hon är!
Men det var skönt att på morgonen efter få ställa eget ljud så att det kunde börja låta lite bättre från kanske inte världens bästa anläggning.

Härliga dagar med massa lapande av sol från en del av oss, vissa gjorde utflykter men väldigt behagliga dagar. Jag och Daniel bodde tjusigt i "musikerbungalowen" med eget poolområde t.om. Matte och Christer bodde med sina respektive på andra hotell.
Många dagar tillbringades vid poolen på Playa del Sol där man fick träffa väldigt många människor. Allt från gamla till nuvarande dansmusiker, personer som man kände från förut på hemmaplan, nya bekantskaper osv. Massa trevliga människor från grannlandet Norge där vi även fick bekanta oss med en ny magisk shot! 😉
Även väldigt roliga kvällar när vi fick nöjet att följa med den väldigt trevliga personalen på restaurangen ut på lokal och få en inblick i deras nöjesliv. Som sagt, länge man skratta så mycket på resa som just på denna.. =)

Men då var det dags för kväll nummer elva i måndags.. Matte hade fått magsjuka så vi fick köra på trio den kvällen. Var nog en dum pizza han hade fått i sig på sitt hotell.
Tisdagkväll gjorde Matte ett försök som gick bra i 20 minuter..sen blev det kaos.
Matte var tvungen att sätta sig ner på en förstärkare på scenen men eftersom jag satt närmast så jag hur han försvann i blicken så jag ropade åt han att han skulle lämna scenen. Matte reser sig upp, börjar vackla tills Daniel hör jag börjar vråla att Matte behöver hjälp. Daniel tog emot han och la ner han på scen, två kvinnor hoppade upp på scenen och tog snabbt kommandot. Det visade sig vara två sjuksköterskor som visste vad dom gjorde. Stort tack till er!
Matte kvicknade till och kunde själv gå in i ambulansen men blev sjuk igen natten mot onsdag så vi spelade tre kvällar på trio. Men man märker att en sån här gång vad musiken betyder lite när man har en kompis/kollega som faller ihop framför en. Väldigt otäckt att vara med om och det var svårt att börja spela om på tisdagen men vi fick besked att Matte hade fått dropp på lasarettet och vi kunde väl börja andas ut.
För att göra historien kort så ansåg läkarna här i Umeå att det var en kraftig magsjuka alt. vinterkräksjuka han hade fått.

Vi har fått väldigt trevlig respons från människor från Sveriges alla hörn som vill att vi ska komma och spela just hos dom. Halland, Norrköping, Malmö osv osv.. =)
Vi får väl se om det går att arrangera i framtiden.
Frågan vi har fått massa gånger nu är: Kommer vi tillbaka till Playa del Sol?
Ägarna vill det och vi får sätta oss ner och sammanfatta alla kostnader ( den sjukt dyra övervikten vi blev blåst på Las Palmas flygplats t.ex!! ). Men vi återkommer naturligtvis så fort saker blir bestämt, vare sig det är positivt eller negativt besked.
 

Tillbaka till vardagen med spelning på torsdag 14/2 på Ersboda FH mellan kl 13-16. Lördag är det företagsfest på Äpplet som gäller. Jag ska få spela för mina kollegor på Posten nämligen, Post-SM i skidåkning är på menyn! Blir trevligt!
Känns rätt så skönt med två jobb på hemmaplan till att börja med.. 😉

Nu några bilder från resan som gått!

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder

 
Då var det dags att börja göra oss i ordning för första kvällen


Den numera berömda entrén till dansrestaurangen


Lill-Babs show


Vår privata pool


Livebild från en av våra kvällar


Daniel med dragspel och hatt

 
Två av den väldigt trevliga personalen på Playa del Sol, Tania och Linnea


Vi blev radiointervjuad av Barbro och Sven-Olof från Scandiradioen. Trevligt!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.