Fullt upp!

Hallå där!

Nu var det ett tag sedan men det är så ibland när det hopar sig med annat!
Vi ligger trea på Kjelles Dansotek med vår goa ”Ingen annan” från vår nya cd. Före oss har vi inte helt okända band.. Streaplers tvåa och leder gör Lasse Stefanz. Men snart är vi förbi.. 😉 Rösta på oss HÄR!
Nu på söndag åker vi ner till Jättendal som ligger 5 mil nedanför Sundsvall. Vi hoppas vi får träffa lite folk och arrangörer som dansade till oss i Bergviksparken i slutet av augusti. 🙂

Litet urval av jobb som kommer är mysiga Viking Rosella 14-15 november vilket var några år sedan. Den är ombyggd och uppfräschad så det ser vi fram emot att få se! Och träffa trevliga kryssningsvärden Putte och den övriga härliga personalen ombord. Vi har haft många skratt ombord tidigare! 🙂
28-29 november åker vi traditionsenligt upp till Scandic Ferrum i Kiruna vilket alltid brukar vara en skön o mysig helg med väldigt mycket folk bägge kvällarna. Kul! :)Juldagen äntrar vi scenen på Hotell Lappland i Lycksele och en glad hemvändarpublik.

Framöver i kommande bloggar ska jag berätta mera om vad som sker under 2015 och massa nya spelställen som vi får besöka tack vår lyckade helg på Bergviksparken. 😉

Tills vi hörs igen… Ha det gott!!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.