Val(ptag)..?

Idag i en val-lokal: En äldre kvinna ondgör sig över att de saknas namn på valsedlar.Hon viftar föraktfullt mot stället de står i och röjer med hela sin kroppskonstitution och med sin stämma att hon alls icke kommer att lämna sin röst  där!!!

Övertecknad tänker: att vissa pensionärer uppför sig värre än omogna tonåringar!Men tänker jag sedan…är det inte med pensionärerna (vissa då…) som med tonåringarna (vissa då…) att det helt beror på deras personlighet??? Hmmm, nja…men jag tror ändå att kombinationen att ha levt länge och redan från början ha haft en viss personlighet – är en farlig kombination! Man säger vad man tycker och skiter fullkomligt i vad andra tycker!

Den äldre kvinnans väninna är mer förbindlig. Plockar till sig de valsedlar hon anser sig behöva, nickar liksom lite sammansvuret till oss och skyndar sig bakom skynket medan väninnan tystnar i bakgrunden…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.