Personlig utveckling

 I går kväll var jag på en föreläsning i Personlig utveckling. Föreläsare var Lizelotte Grahn.  Hon beskrev en "pyttipanna" (hennes egna ord") av bl a NLP, mental träning,coaching, drivkrafter, självbilder,målbild m m

Hon nämnde också lite om skrattyoga och visade på några övningar som kunde göra dagen mer glädjefylld!

Kändes om en fin grupp – vi var ca 20 personer i lokalen. Två män, resten kvinnor.Skulle gärna träffa dem igen.

En kurs startar 22/9 -11. Tre tillfällen, 3 timmar vardera.

Kostsam.

Dock tror jag att det vore väl invsterade pengar….

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Personlig utveckling! Verkligen ord jag gillar 🙂 Det är lite synd att det ska kosta så mycket att gå sådana kurser och jag kan känna att jag har hittat så många nya vägar just till personlig utveckling, men ibland så behöver man ju fler inspirerande människor och nya infallsvinklar! 🙂

    Numera får jag minst en ”ahaa”upplevelse i veckan.. jag ÄLSKAR det!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.