Hon lever!!! Hon LEVER!!!

 Kombinerar mina eftersatta promenader med mitt intresse för gamla hus, och gör Öst på stan osäkert denna söndagsmorgon anno 2010.Storgatan, Häradshövdinge- och Sjukhus-….Överallt gamla vackra hus. Portar alldeles "nere på gatan" och härliga "språng".

Jag njuter…fotograferar lite men är rädd att inkräkta. Det finns väl lagar för sådant men de är nog rätt generösa när jag tänker efter…

DÅ PLÖTSLIGT SER JAG HENNE!!!

TANTEN!!!

Ni vet den där tanten med basker och stor vinterkappa. Pinnsmala vrister och svarta kraftiga foträta Ecco.Avståndet gjorde att jag inte kunde se någon handväska. Men säkert fanns den där…med eller utan tegelsten i… 🙂

Hon hastar fort vidare och jag önskar jag hade en kamera med teleobjektiv och massor med mod…

Men vetskapen att hon fortfarande finns gör mig snart vid gott mod igen. 

Fortsätter att beundra de gamla vackra byggnaderna…

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.