Chokladcrème med gräddfil

 Någon som hunnit/vågat testa desserten som fanns med i ett "Ica-blad" i veckan?

"Rör försiktigt ner gräddfilen i chokladen".

-Hrmfff! Alla fattar väl att även försiktigt mikrovågsugnssmält choklad blir "knottrig" när den kommer i kontakt med kylskåpskall gräddfil!?

Nåja, vi får se vad det blir. Skulle stå i kylskåp en timme.

Sedan skivade sockrade skurenbasilikainblandade jordgubbar och – kaffe.

 

Svärsonen var lite skeptisk till gräddfilen…Få se om han får rätt!?

 

 

 

 

 

3 kommentarer

  1. Birgitta J:n

    Svar till Mio (2011-04-26 09:59)
    Nej det tycker jag inte! Smaken helt OK men den blev som ”nopprig” hahaha…När den försiktigt micrade mjölkchokladen (OBS det skulle vara mjölk- och inte blockchoklad…)mötte den kylskåpskalla gräddfilen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.