Feng Shui…II

 

"Chi har svårt att röra sig harmoniskt i rum där det är för mycket saker ioch möbler.Gå igenom det som finns och se om allt har en positiv inverkan på dig. Det kanske finns värdefulla saker som inte tilltalar dig. Törs du i så fall göra dig av med dem? Det är bättre att sälja eller skänka bort föremål som inte känns bra och köpa något annat, något som man verkligen tycker om.

 

 

(Chi är en universell kraft, en energi som finns i rörelse omkring oss i all materia, och även inom oss människor. När chi får flöda sakta, lugnt och harmoniskt runt oss mår vi bra. När chi stagnerat eller rör sig för snabbt påverkas vi på ett negativt sätt.

 Ur FENG SHUI för svenska hem, Agneta Nyholm Winqvist

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.