Tisdagstema

 Den här texten/skylten tyckte jag var både stilig och häftig…och r-e-n…

Synd att jag rensade bort en bild från ett café i Nynäshamn där jag dokumenterat en text på en bricka som löd:

BLÖJOR PÅ BRICKORNA UNDANBEDES!

Ridå!

 

Fler (skamliga..?) förslag finns här…

 

12 kommentarer

 1. Gunvor

  Fin var den skylten. Låter på namnet som det är vackert där. Du..synd att du inte hade texten på brickorna. Låter häftigt. Det finns säkert en anledning att ha den texten på brickorna.Tack för titten hos mej!

 2. Helena - Hellys Jul

  Vilken underbar skylt! Som formgivare klappar alltid hjärtat lite fortare när jag ser sånt här. Och det här med blöjor på brickan! Så kul! Att det förekom så ofta att de behövde skriva ner det, underbart!
  Kul att du gillade min blogg. Visst är det långt kvar men det är härligt att drömma och gott om tid att pyssla 😉
  Ha det gott!

 3. Birgitta J:n

  Svar till Helena – Hellys Jul (2011-08-23 13:50)
  Din blogg bleknar…haha tro inte att jag är otrevlig nu och försöker säga att jag tappar intresset för den; nej – den är skarp i texten en sekund sedan blir texten jättesvag…Är det bara jag som har det så eller…?
  Självklart kommer jag att följa den ändå!
  Ha det fint du också!
  (Hittade en gammal VHS på Trolltyg i tomteskogen, i vårt förråd. Det ska nog bli tradition att se den fr om den här julen…Gammal som ung, barn – älskar ju den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.