Ny dag i Stellenbosch

Tack for era kommentarer, roster hemifran betyder faktiskt mycket.
Var rejalt trott igar, sov 12h inatt plus tva timmar pa kvallen. Men det ar inte sa konstigt med alla intryck och brist pa somn fran dagen innan. Jag satter upp sma mal med dagen sa jag kanner att jag "kommer framat". Ska ju forhoppningsvis ha rejalt med stoff och fardigskrivet material till min uppsats nar jag aker hem om knappt 8 veckor. Det ar val fordelen med det birstande sociala livet (inte jobbigt i nulaget, pratar med dem jag bor med och sa) och ingen tillgang till tv eller internet dar jag bor=massa tid till att lasa och skriva! Men de forsta dagarna maste jag fa saker i ordning sa jag kan fa ro till det.

Nu ar min dator inlamnad hos nordarna pa IT-service. Det ar studenter som gor det mesta har sa det ar aven studenter som har hand om datorer och internetacces osv. Det var aven en student som hamtade oss pa flygplatsen, det var hans studentjobb. Bra satt att fa studenter engagrerade och fa en kansla av arbetslivet.

Idag ar det annu en fin dag med sol. Handlingen igar var SA kul. Jag alskar att ga pa mataffarer i andra lander och kolla in utbudet. Det ar mycket som ar smurfarna har la jag market till, aven pasen med applen som jag kopte hade gammelsmurfen pa pasen. Sjukaste var dock smurf-bla (!) runda frukostflingor med marshmallows! Sjukt. Jag kopte lite fardigsoppor, yoghurt, vatten, brod mm sa nu borde jag klara mig nagra dagar, Kopte aven nagra konstiga vegitariska korvar i brod som bara ar att varma, vet INTE varfor jag kopt dem…

Dagens mal ar att fixa internet pa min dator sa jag kan kolla fejjan och idag aven betala hyran. Samt att skaffa adapter vilket jag gjort. Den jag hade med mig passade tyvarr inte. Jag har aven skaffat nytt nummer: 0794609834.

Det var lite uppdateringar!

5 kommentarer

  1. Johanna

    Hej Emma!
    Roligt att höra att du kommit fram och att du har det bra! Vilken häftig grej du får vara med om… sydafrika liksom! Hoppas att det blir toppen på alla sätt och vis och att du inte längtar hem för mycket – sen kommer du ju att vara hemma hela tiden, så det är bara att njuta! 🙂 Det ska bli kul att hålla lite koll på bloggen och följa hur du har det. Kramar från Uppsala!

  2. Emma Olsson

    Hej Johanna!
    Jag njuter och har faktiskt ingen hemlangtan alls.. Visst vill jag ha mina nara och kara omkring mig men jag vill att de ska vara har!
    Halsa Uppsala!
    Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.