Bytt mataffär

 Nu på morgonen var jag till mataffären som Ina-Marie har tipsat mig om, och den var verkligen bra! Väldigt fraich och trendig, jag tycker mig ha sett liknande affärer i London och de har tydligen en koppling till varandra. Det var som Ica’s selectionutbud, endast.

Affären jag handlade på tidigare var som Willys och jag blir inte alls inspirerad där (min känsla vet att många tycker den är tummen upp!). Det enda jag blir inspirerad till där är att köpa onyttigt då hela affären osar det. Här däremot var salladen, frukten osv fint exponerat och det fanns massa färdigrätter man kunde köpa. Supersöta miniburgare t.ex. men jag avstod. 

Priser? På den här senare affären är priserna detsamma som om man handlar på Ica Ålidhem typ, men inte dyrare heller. Dock känns det lite olustigt med tanke på att lönerna är betydligt lägre här. Pratade med kinnan som städar här och hon var orolig för hennes pengar räcker inte till. På ett ställe som hon arbetar får hon 100 rand (85/90 sek) för en hel dags slit! Hemskt hur människor kan betala så lite och jag tror inte den personen har dåligt med pengar. Nu blev det lite allvar mellan mathyllorna. Men det är en salig blandning! 

Snyggt uppradade på hyllorna och bra sortiement, tummen upp för Woolworths!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.