Dålig start på en onsdag

 Vaknade med att stirra in i en megaspindel som satt ovanför min säng i taket. Lika stor som min handflata! Kastade mig försiktigt ur sängen och ut i köket för att påkalla hjälp, och det fick jag. När den hoppade ned från taket då Ina-Marie försökte fösa ut den med en lång dammvippa rös jag över hela kroppen. Whööäää vad snuskigt och jag längtade hem för ett ögonblick. Men nu är den ute och det är frid och fröjd, men jag tittar lite extra noga vart jag sätter mig så jag inte får en fet svart spindel mosad under mig.

Gick till biblioteket för att försöka hitta mer litteratur men den gick jag bet på! Svårare att hitta relevant litteratur än vad jag trodde. Men ska träffa en lärare samt maila mina handledare i jakt på mer! För att trösta mig från nederlaget tog jag en längre lunch och gick ner till the mall. Gillar att hänga där. Gå på Body Shop och äta snabbmat. Kollade även in vad en bio kostar, knappt 40pix, det blir det när A kommer hit!

Nu ska jag ta något sött så jag vaknar till och fortsätta lite med uppsatsskrivandet som påbörjades igår, alltså själva skrivdelen. I eftermiddag/kväll ska jag gå över och fick hos mina grannar. Maken är så otroligt intresserad av de skandinaviska spårken så jag ska dit och lära han lite svenska tänkte jag. Tror han kan en del som han inte vågar använda!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.