Sämsta träningsdebuten

När jag kommer fram till IKSU och drar mitt kort för att få ut min pass-biljet till step-muskel så händer nada, försöker välja passet manuelt men det är fullt! Då det är lite kö bakom mig blir jag stressad och trycker på första bästa pass och det blir cykel! Skitjobbigt och helt fel skor hade jag, dansskor med delad sula så pedalen skav in i foten.. Men annars var det rätt härligt och det är ju ett pass med garanterad svettutdelning. 

När jag kommer hem och loggar in på min sida visar det sig att passet jag bokat började en timme tidigare än vad jag trodde så nu blir det till att betala straffavgiften på 50 pix. Men jag ska inte låta det stoppa mig! Här ska tränas. Det är ju skönt efteråt, även om jag lider under större delen utav passet…

 

Nu ska jag gå och sova, god natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.