Kände jag mig inte nere innan…

 Så blir jag det garanterat efter en tur på Maxi, hua! Inget mot affären i sig men det är ju en kraftanstränging att handla på stormarknader speciellt när man handlar utan lista. Så kommer man på något på slutet som man skulle tagit i början och måste gå tillbaka hela vägen. Mycket folk är det alltid också, när man än på dygnet eller i veckan handlar. Men nu är mandlar och knäckformar inhandlade så nu kan det kokas knäck till glöggpartyt med la famillia på lördag. En tur på systemet efteråt gjorde det hela lite bättre. Där är det ordning och reda och man kan kolla på alla nya julprodukter. 

Ja tyvärr, men det här mörkret håller långsamt att ta kol på mig. Ska snart gå och träna zumba i jakt på energi och glädje. Lyssnar på stad i ljus nu, det hjälper också lite. 

Jag saknar Sydafrikas ljus! Hela rejäla dagar då det blir mörk klockan åtta! Kylan här är inga problem även om det är härligt med 20´grader och sol så är mörkret så mycket jobbigare. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.