Seeeegt!

 Oj vad lång dagen blir när man kliver upp och sätter igång i tid på morgonen! Jag är så uttråkad nu och rastlös så jag knappt vet vad jag ska ta mig till! Städa är det för mörkt för så det skjuter vi nog på till morgondagen och än är det inte tid för middag.. Åhh så segt. Har gjort ett litet bildspel från resan som jag ska visa till helgen och det var rätt ansträngande!  Bilder från olika kameror och tillfällen och sedan flytta över dem så det går att visa i tv’n och så blir allt i oordning! Suck.

Värsta stormen utanför lägenheten, kvistar som bryts och katter som flyger omkring, nästan. Blir spännade när vi ska gå ut på hund-promenix…

Ser uttråkad ut…

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.