Kryssning -vad gör man på båten?

– Blir det inte långtråkigt att vara på en båt i tio dagar?

Det finns mycket att göra på båten men jag personligen gillar att ta det rätt lugnt på semestern så för mig var det ingen risk att jag skulle bli rastlös. Varje kväll får man som en liten tidning med ett schema för nästkommande dag och det är smockat! Allt ifrån scrapbooking (som jag faktiskt var på) till salsakurs och pokerturnering. Det fanns även ett bibliotek (som två bibliotekariebarn såklart besöker) som dock inte hade så många böcker men några spel som vi lånade.

IMG_0535

Men för min del blev det bokslukning på hög nivå, liggandes på sängen i hytten med havet utanför glasdörrarna, i en lounge sippandes på en god drink eller på däcket liggandes i en solstol. Mycket läsning och slappande och det var himmelskt! Vi hade tre dagar som var sjö-dagar och då har man mycket tid för aktiviteter. De dagar man går iland så går dagen fort även om vi inte var iland så länge som man fick.

Gillar man att träna så fanns det ett stort fint gym framme i aktern och flera zumba-klasser mm. Jag gick inte på någon dans-klass men var faktiskt med i en ”glee-kör”, det var jätteroligt. Är det fint väder kan man sola eller bada i poolen men mycket tid går faktiskt till att äta… Och som en undersökning har sagt så åker 60% av resenärerna för matens skull så det tänkte jag ta upp nästa gång!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.