Ett litet steg

Hoppsan. Jag vill inte titta efter hur länge sedan det var jag skrev här egentligen, men jag saknar det lite.

 

För att uppdatera mig och er lite så kan jag börja med att idag fick jag min tredje lön! Har inte fått lön på flera flera år, inte som denna. Började jobba i November för Umeå kommun och det kunde inte varit bättre just nu på jobbfronten. 🙂 Eller det kan såklart bli bättre om man får mer lön, fast jag klagar inte. Lön är bra! 

 

Ett, tu, tre. Lägenheten ska snart bli inbodd igen. I många vänners ögon är jag fortfarande nyinflyttad även om jag haft lägenhetsnyckeln över ett år nu. Ni vet hur det kan bli, när man hittar en person som man vill vara med och spendera tid tillsammans med. Jag befann mig mer hos honom än hemma.

 

Nu börjar jag vara färdig på Lassa, så sedan blir det att se om jag får tag på fina LK. Hon var tydligen i stan och hade nå ärenden så man får åtminstonde tjyva sig en kram eller så från henne innan jag får planera middag och inför ikväll. Tjoho. Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.