To feel alive

På senaste tiden har jag verkligen börjat må bättre och bättre. Har hittat mig en bättre plats, fått reda på att jag troligen kommer få fortsätta på jobbet mitt efter att anställningen jag har nu tar slut. Kanske kommer hitta fler timmar på ett annat ställe att jobba på och ekonomin strular inte!

 

Det känns så härligt! Sol ute och snön smälter!

Till och mer igår när det snöade som hastigast i slowmotion kändes det så vackert, men så utbrister vänninan: MEN NEJ! Haha, så då kom jag på att jag faktiskt vill ha lite mer sommar än jag vill se vackra snöflingor singla ned från skyn.

 

Låten ovan har jag helt fastnat på, så den kanske jag till och med ska försöka sätta ihop en koreografi till. Vi får se hur det blir med den biten, men en del av motivationen har i alla fall kommit tillbaka! Det är så härligt!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.