Erik Bergkvist, Umeå

Tillgängligheten i Landstinget har ökat dramatiskt.

Telefontillgängligheten har ökat från 73% till 91% från mars förra året i primärvården, detta är 18 procenteneheter eller nästan 25%. Boliden och Burträsk toppar med 100%. Jag är imponerad över det jobb personalen gjort för att åstadkomma detta och vill rikta ett stort tack till er. Det räcker inte med att ha en väldigt bra hälso- och sjukvård om den är svår att komma åt. Där har vi nu gjort dramatiska förbättringar..

* Ser att regeringens satsning på kommuner och landsting blivit offentlig idag, verkar inte vara några pengar för 2009, vilket är beklagligt. Återkommer med en mer omfattande analys senare. Den stora satsningen verkar komma 2010-valåret. Slump eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.