FiLM

Bröderna Coen omarbetar westernfilm


PERSONFOTO. ETHAN OCH JOEL COEN

Matt Damon (The Departed) och Josh Brolin (No Country For Old Men) för nu diskussioner kring att sluta upp till regissörbrödernas, Joel och Ethan Coen, nya projekt. Det handlar om en omarbetning av westernfilmen "True Grit" som producerades år 1969. Bröderna har skrivit ett manus som är mer troget och följer bättre Charles Portis novell som inspirerade den ursprungliga filmen.

Jeff Bridges är redan anställd att spela Rooster Cogburn som arbetar för U.S. Marshal. Damon kommer spela sheriff som går i lag tillsammans med karaktären Cogburn och en 14-årig flicka att följa sin mördade fars fotspår i ett fiendligt indiskt territorium.

Josh Brolin förhandlar om att spela mördaren i filmen. Att han både kan agera som god och ond har vi sett i filmer som det tidigare sammarbetet tillsammans med Coenbröderna som karaktären Llewely Moss i "No Country For Old Men" och som den mordiska Dan White i "Milk".

Båda skådespelarna arbetar just nu för fullt genom att spela in ett par olika projekt var och man kommer därför börja spela in "True Grit" i mars för att sedan ha premiär i slutet av nästkommande år.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.