Början på något nytt

Det har blivit dags för VK:s nya fotbollsblogg att se dagens ljus. Det här är något som jag under en relativt lång tid varit sugen på att köra igång.

Jag som bloggar heter Emanuel Otterhall, är i dagsläget 19 år och vikarierar som sportjournalist här på VK. Varför startar jag upp denna blogg? Ja, det är inte svårare än så att jag är väldigt intresserad av fotboll, plus att jag älskar att skriva.  
 
Som fotbollsintresserad och tillika skribent ser jag väldigt mycket fotboll, mycket lokal fotboll. Vissa matcher skriver jag om till tidningen samtidigt som jag ser andra matcher bara för att det bara är kul. Något som är genomgående i fotbollstittandet är att jag, liksom många andra, alltid har en åsikt kring det som händer. Just därför startas den här bloggen, helt enkelt för att jag vill kunna analysera och skriva av mig kring det som sker i fotbolls-Umeå. Givetvis kommer det dyka upp mycket annat också och det ska bli spännande att se hur denna blogg har format sig när vi närmat oss alla seriepremiärer i vår.
 
Förhoppningsvis så kommer jag inte driva denna blogg helt på egen hand, utan även Gunnar Johnsson har access och kan skriva när han känner för det. Det är dock jag som kommer dra det stora lasset, så att säga.
 
Har du något tips kring någon intressant nyhet, eller kanske vill att det ska göras ett reportage på någon spännande person så är det bara att skicka ett mail. Tips är alltid uppskattade och på det viset vet vi också vad ni vill läsa om!
 
Min e-mailadress: [email protected]
 
Let’s go!
Etiketter: ,

En kommentar

  1. MagneRolf

    Underbart att ni kör igång, det behövs fotbollsbloggar. Ni borde dock få med skribenter från inlandet också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.