… och det gör även Jens ”Sandåkern” Sjöström

Joakim Kvist är inte den enda Ersbodaren som har tränat med UFC under vintern, utan även Sandåkernsfostrade vänsterbacken Jens Sjöström har gjort det. Nu saknas bara en underskrift av 19-årige Sjöström innan en övergång är fullbordad.
– Det känns riktigt kul och det verkar så gott som klart, säger Jens.
Vad har UFC sagt om dig?
– De tycker att jag är en intressant spelare med en bra utvecklingskurva. Jag är främst värvad som vänsterback, men jag har ju spelat vänstermittfältare både i Sandåkern och med Ersboda och jag trivs på båda positionerna, säger han.
Hur länge kommer kontraktet att gälla?
– Tre år.

Som ni kanske redan har tänkt på så heter alltså denne Sjöström exakt likadant som mittbacken Jens Sjöström som just nu dras med ryggproblem. Vi får helt enkelt slå till med en "Löven-lösning" genom att kalla dem sin modersklubbs namn. Ni vet "Säffle" och "Ånäset" i Björklöven. I sådana fall blir den nye Jens "Sandåkern" och den äldre Jens "Holmsund". Om det redan finns smeknamn för att skilja dessa åt så får någon vetande gärna skriva en kommentar om det.

Jag passade för övrigt på att fråga Jens om vad han tycker om lagets senaste tillskott i Ali Jasim och Marko Mihajlovic.
– Nu har jag bara sett dem i en respektive två träningar, men båda två är riktigt tekniska och man ser att de är kvalitetspelare. De är trevliga och har kommit bra in i laget, säger han.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.