Umedalen närmar sig final

Efter att Umedalens FF besegrat Mariehems FF i grupp B har laget nu en riktigt stor chans att ta sig till final för fredagens omgång i Ersbodacupen. Laget har nu sju poäng, lika många som Mariehems FF. Fördelen för Umedalen är att man dels har en match kvar, samtidigt som Mariehem spelat klart, plus att Umedalen har +3 i målskillnad. Mariehems målskillnad är 0.

Skulle Umedalen förlora mot Obbola i sista matchen med tre mål slutar Mariehem och Umedalen på exakt samma placering i tabellen, vad som gäller i det fallet återkommer jag med. Hur som helst väntar Ersmarks IK som vann sin grupp överlägset, fyra raka segrar utan ett insläppt mål.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.